Lavere omkostninger og mere enkle priser

Ensretning af formidlingsprovisionen

PFA Invest og PFA Bank har indgået en aftale om at forenkle priserne på formidlingsprovisionen (dækker bl.a. rådgivning).

Det bevirker, at prisen for din rådgivning er den samme, uanset om du ønsker en afdeling med mange eller få aktier. For de fleste afdelingers vedkommende betyder det, at formidlingsprovisionen er blevet lavere.

I lyset af det nuværende meget lave renteniveau er det dog yderligere aftalt mellem PFA Invest og PFA Bank, at der på afdelingerne Mellemlange obligationer og Udenlandske obligationer ydes en særlig rabat på 0,25 %-point. Ligeledes ydes der en særlig rabat på 0,1 %-point til Balance AA. Det, synes vi, er mest fair.

Du kan se formidlingsprovisionen for hver afdeling i skemaet herunder.

 

Formidlingsprovision Balancerede afdelinger
0,50 % Balance A Balance Akkumulerende Balance B Balance C
0,40 % Balance AA  
Formidlingsprovision Aktieafdelinger
0,50 % Globale Aktier Europa Value Aktier Højt Udbytte Aktier USA Stabile Aktier 
Formidlingsprovision Obligationsafdelinger
0,50 % Kreditobligationer    
0,25 % Udenlanske obligationer Mellemlange obligationer    

Stordriftsfordele

PFA Invest har sammen med PFA Asset Management aftalt en ny prisstruktur for administration og kapitalforvaltning.

Som kunde i PFA Invest nyder du i dag godt af de stordriftsfordele, der er ved at investere med PFA Pension. Det har været med til at sikre, at PFA Invest kan tilbyde nogle af markedets laveste priser, og sådan synes vi, at det skal vedblive at være.

Derfor har PFA Invest og PFA Asset Management aftalt, at prisen på administration og kapitalforvaltning falder med 10 %, når PFA Invest samlet set når 25 mia. kr. Den reducerede pris tilbydes på formuen, der ligger ud over 25. mia. kr. Prisen får endnu et hak nedad, når formuen overstiger 50 mia. kr., hvor prisen på formuen ud over 50 mia. kr. falder med yderligere 10 %. Jo mere du investerer i PFA Invest, jo billigere kan det altså blive for alle i PFA Invest. Det betyder i sidste ende mere til dig.

Sådan investerer du med PFA Invest

Du kan investere i PFA Invest på to måder: Hvis du er kunde i PFA Pension eller erhvervsdrivende, kan du investere via PFA Bank, og få adgang til en række fordele, bl.a. bliver det mere attraktivt, jo mere du investerer.

Hvis du ikke allerede har en opsparing hos PFA Pension, kan du få adgang til PFA Invest via dit eget pengeinstitut.

PFA Invest har indgået samarbejdsaftale med PFA Bank om rådgivning af PFA Invests Investorer.

Investeringsrådgiveren i PFA Bank har fokus på at rådgive dig, så din formue bliver investeret bedst muligt, og du får den rette balance mellem dine forventninger til afkast og dit behov for sikkerhed.

Du kan læse mere om PFA Bank her