PFA Invest

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling i PFA Invest 

Investeringsforeningen PFA Invest indkalder herved til ordinær generalforsamling. 

Generalforsamlingen afholdes torsdag den 7. april 2022 kl. 16.00 hos PFA Pension, Sundkrogsgade 4, 2100 København Ø. 

Tilmelding til generalforsamlingen og fuldmagtsafgivelse kan ske fra og med onsdag den 23. marts 2022 via Investorportalen her eller pr. e-mail til vpinvestor@vp.dk og skal ske senest fredag den 1. april 2022.

Deltagelse

Generalforsamlingen afholdes torsdag den 7. april 2022 kl. 16.00 i konferencesalen hos PFA Pension, Sundkrogsgade 4, 2100 København Ø. Generalforsamlingen afholdes fysisk og der er ikke mulighed for elektronisk deltagelse. 

Du kan læse dagsorden samt bilag her:

Oplæg af Friis Arne Petersen  

Verden er i opbud! Med Putins invasion af Ukraine har dynamikkerne på finansmarkederne igen ændret sig radikalt, og uforudsigeligheden er større end nogensinde. Er det en ny global verdensorden, der har ramt udenrigs-, sikkerheds- og handelspolitikken, eller er der en vej tilbage til status quo? Og hvordan vil finansmarkederne reagere på Putins russiske roulette-leg med verdensfreden – både på kort og længere sigt?

Til PFA Invests generalforsamling den 7. april 2022 har vi inviteret Friis Arne Petersen, der er fhv. direktør for Udenrigsministeriet og fhv. ambassadør i Washington DC, Beijing og Berlin. Han vil stille skarpt på forholdet mellem Ukraine-Rusland, Vesten-Rusland og US-Kina, og hvordan situationen må forventes at påvirke magtbalancen i verden. Hvilke dynamikker ligger der bag Putins træk, og hvad er den større plan bag det hele?

Dernæst vil Tine Choi Danielsen, chefstrateg i PFA, sætte ord på, hvordan situationen påvirker finansmarkederne, og hvad man som investor bør have særligt fokus på.