Ekstraordinær generalforsamling i PFA Invest

Ekstraordinær generalforsamling i PFA Invest 

Investeringsforeningen PFA Invest indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling. 

Generalforsamlingen afholdes onsdag den 30. juni 2021 kl. 16.00 elektronisk på VP Investor Services’ Virtual General Meetings portal.

Tilmelding til generalforsamlingen og fuldmagtsafgivelse kan ske fra og med onsdag den 2. juni 2021 via Investorportalen her eller pr. mail til vpinvestor@vp.dk og skal ske senest torsdag den 24. juni 2021.

Deltagelse

Generalforsamlingen afholdes elektronisk på VP Investor Services’ Virtual General Meetings portal, og de nærmere oplysninger om fremgangsmåden i forbindelse med elektronisk deltagelse herunder link for deltagelse vil blive tilsendt pr. e-mail til dem, der har registreret sin deltagelse.

Generalforsamlingen transmitteres via live-streaming, og det er vigtigt, at man er logget ind for at kunne overvære og deltage i generalforsamlingen samt stille spørgsmål og afgive stemme.

Tekniske krav

Deltagelse i den elektroniske generalforsamling forudsætter ikke særlige systemadgange, licenser mv., men internetforbindelsen bør som minimum være en 5-10 Mbit/s forbindelse for at få en god transmission. 

Inden deltagelse i generalforsamlingen skal du også sikre, at du anvender en af følgende webbrowsere; Edge, Chrome, Firefox og Opera på både PC/Mac, mobil og tablet/iPad. Safari understøttes ligeledes i de tre nyeste hovedversioner (Safari version 12, 13 og 14) på Mac, iPhone og iPad.

For teknisk support før og under generalforsamlingen kan du kontakte VP Investor Services på mail VGMmail@vp.dk eller på 43 58 88 94.

Du kan læse dagsorden samt bilag her:

Du kan læse mere om fusionerne i Investeringsforeningen PFA Invest her.