PFA Invest

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 2023 i PFA Invest 

Investeringsforeningen PFA Invest indkalder herved til ordinær generalforsamling. 

Generalforsamlingen afholdes onsdag den 29. marts 2023 kl. 16.00 hos PFA Pension, Sundkrogsgade 4, 2100 København Ø. 

Tilmelding til generalforsamlingen og fuldmagtsafgivelse kan ske fra og med onsdag den 14. marts 2023 via Investorportalen her eller pr. e-mail til CPH-investor@euronext.com og skal ske senest søndag den 26. marts 2023.

Deltagelse

Generalforsamlingen afholdes onsdag den 29. marts 2023 kl. 16.00 i konferencesalen hos PFA Pension, Sundkrogsgade 4, 2100 København Ø. Generalforsamlingen afholdes fysisk og der er ikke mulighed for elektronisk deltagelse. 

Du kan læse indkaldelsen samt tilhørende bilag her:

Oplæg fra Liselotte Odgaard   

De senere år med corona-pandemi og krig i Ukraine har budt på store skred på den globalpolitiske scene. Mere end et halvt århundrede med øget samhandel, økonomisk integration og vækst er blevet afløst af et stigende fokus på nationale hensyn med beskyttelse af strategisk vigtige industrier og teknologi. Det er en ny virkelighed, man både som politiker, virksomhed og investor skal navigere i.      

Til PFA Invests generalforsamling d. 29. marts 2023 har vi inviteret Liselotte Odgaard, der er Professor ved Norges Institut for Forsvarsstudier og Seniorforsker ved Hudson Institute i Washington, D.C. Liselotte arbejder med USA-Kina-Europa relationer, kinesisk udenrigs- og sikkerhedspolitik, udviklingen i Arktis og sammenhængen/spændingsfeltet mellem sikkerhedspolitik og økonomi. 

Hun giver en status på de geopolitiske og geoøkonomiske udfordringer med fokus på Kina’s rolle på den internationale og politiske scene. Hun vil stille skarpt på Kinas forhold til Rusland, Vesten og asiatiske naboer og sammenhængen mellem sikkerhed og økonomi.

Dernæst vil Tine Choi Danielsen, chefstrateg i PFA, kort sætte ord på, hvordan situationen påvirker finansmarkederne og facilitere spørgsmål.