Opsparing med PFA Invest

Bliv kontaktet af en rådgiver

Få mere ud af din opsparing

Får du som mange andre ca. 0 % i rente på din bankkonto? Så skal du måske overveje at investere med PFA Invest. Investeringsforeningen får topkarakter af det uafhængige analyseinstitut Morningstar, og det betyder, at foreningen er blandt de bedste til at skabe afkast målt i forhold til risiko.

I PFA Invest kan du blandt andet placere dine penge i investeringsproduktet Balance B, som har genereret et afkast på 63 %* henover de seneste 5 år. Balance B er kåret med 5 ud af 5 stjerner af det uafhængige analyseinstitut, Morningstar.

En investering kan gå op og ned, og der er risiko for tab. Men ud fra et langsigtet perspektiv kan en investering i aktier og obligationer være en bedre forretning end bankkontoen. Derimod vil placering af penge på bankkontoen medføre en mindre forrentning, men også en mindre risiko for tab.

 
*Afkast fra 31-10-2012 til 31-10-2017 på Balance B med middel risiko.

Sammensæt din investering

Der er forskel på mennesker – også når det handler om at investere. Nogle går efter højest mulige afkast, og andre vil gerne have større tryghed i deres investering. Du kan placere din opsparing i en eller flere af vores investeringsafdelinger. De varierer i andelen af aktier og obligationer, og det betyder noget for dit afkast og den risiko, du løber. Vi anbefaler derfor, at du sammen med din rådgiver ser på, hvad der er den bedste løsning for dig.

Se et udvalg af vores investeringsafdelinger her

 

Morningstar tildeler stjerner ud fra seneste 3 års performance. Det højeste antal stjerner er fem. Afdelinger med mindre end 3 års historik modtager ikke stjerner. Ovennævnte stjerner er pr. 31. oktober 2017. Historisk afkast er ikke garanti for fremtidigt afkast. Læs mere på morningstar.dk

Sådan investerer du med PFA Invest

PFA Invest en uafhængig investeringsforening, som du kan investere i uden at være en del af PFA i forvejen.

PFA Invest har indgået samarbejdsaftale med PFA Bank om rådgivning af bankens produkter.

Investeringsrådgiveren i PFA Bank har fokus på at rådgive dig, så din formue bliver investeret bedst muligt, og du får den rette balance mellem dine forventninger til afkast og dit behov for sikkerhed.

Du kan læse mere om PFA Bank her

Investering

Hør mere om, hvad vi kan gøre for din opsparing

Bestil tid hos en investeringsrådgiver i PFA Bank, og hør mere om dine investeringsmuligheder. Det er helt uforpligtende.