Du kender os for pension. Sagen er, at vi også kan hjælpe dig med din private opsparing
Ulrik Roux Wolke
Senior Porteføljemanager
PFA
Mød vores investeringseksperter

Grafen viser forrentningen på en gennemsnitlig bankkonto (grå kurve) sammenlignet med PFA Invest Balance B (rød kurve) i perioden 30/11 2013 til 30/11 2016. Der er ikke sikkerhed for fremtidige afkast. Data fra Danmarks Statistik fra tabellen Nye indenlandske indlån i MFI-sektoren ekskl. Nationalbanken.

Få mere ud af din opsparing

Får du som mange andre ca. 0% i rente på din bankkonto? Så skal du måske overveje at investere dem med PFA Invest. Her kan du blandt andet placere dine penge i investeringsproduktet Balance B, som har genereret et afkast på 32,43 %* henover de seneste 3 år. Balance B er kåret med 5 ud af 5 stjerner af det uafhængige analyseinstitut, Morningstar.

Som grafen viser, kan en investering gå op og ned, og der er risiko for tab. Men ud fra et langsigtede perspektiv kan en investering i aktier og obligationer være en bedre forretning end bankkontoen. Derimod vil placering af penge på bankkontoen medføre en mindre forrentning, men også en mindre risiko for tab.

 
*Afkast fra 30-11-2013 til 30-11-2016 på Balance B med middel risiko.

SAMMENSÆT DIN INVESTERING

Der er forskel på mennesker – også når det handler om at investere. Nogle går efter højest mulige afkast, og andre vil gerne have større tryghed i deres investering. Du kan placere din opsparing i en eller flere af vores investeringsafdelinger. De varierer i andelen af aktier og obligationer, og det betyder noget for dit afkast og den risiko, du løber. Vi anbefaler derfor, at du sammen med din rådgiver ser på, hvad der er den bedste løsning for dig.

Se et udvalg af vores investeringsafdelinger her

Morningstar tildeler stjerner ud fra seneste 3 års performance. Det højeste antal stjerner er fem. Afdelinger med mindre end 3 års historik modtager ikke stjerner.
Historisk afkast er ikke garanti for fremtidigt afkast. Læs mere på morningstar.dk

SÅDAN INVESTERER DU MED PFA INVEST

PFA Invest en uafhængig investeringsforening, som du kan investere i uden at være en del af PFA i forvejen.

PFA Invest har indgået samarbejdsaftale med PFA Bank om rådgivning af bankens produkter.

Investeringsrådgiveren i PFA Bank har fokus på at rådgive dig, så din formue bliver investeret bedst muligt, og du får den rette balance mellem dine forventninger til afkast og dit behov for sikkerhed.

Du kan læse mere om PFA Bank her

Investering

HØR MERE OM, HVAD VI KAN GØRE FOR DIN OPSPARING

Bestil tid hos en investeringsrådgiver i PFA Bank, og hør mere om dine investeringsmuligheder. Det er helt uforpligtende.