Gør din virksomhed til en god investering

Bliv kontaktet af en investeringsrådgiver

Invester i en afdeling skræddersyet til Virksomhedsskatteordningen

Har du personligt ejet en erhvervsvirksomhed, så kan du investere under Virksomhedsskatteordningen (VSO) – og blive en del af et stærkt investeringsfællesskab. Afdelingen Balance Akkumulerende er skræddersyet til de specielle skatteforhold, der gælder for VSO. Den er bl.a. akkumulerende, hvilket betyder, at afkast bliver geninvesteret i afdelingen, uden at du behøver at gøre noget. Når du har brug for likviditet, kan du sælge investeringsbeviser, som det passer dig. Afdelingen kan også anvendes til pensions- og selskabsmidler.

 
Læs mere om beskatning her >

Hvem er PFA Invest?

PFA Invest er en dansk investeringsforening med en bred vifte af investeringsmuligheder og en målsætning om at levere det højeste afkast i forhold til din personlige risikovilje og være blandt de billigste målt på løbende omkostninger, som en Morningstar analyse fra maj 2018 også viser.

 

Ranglister over danske investeringsforeninger

Retailfonde aktuelt i live - Lilgevægtet Overall Morningstar Rating

 

Retailfonde

AUM vægtet omkostningsprocent

 

Kilde: Morningstar analyse med data fra 31. maj 2018

PFA Invest øvrige investeringsafdelinger

 

Morningstar tildeler stjerner ud fra seneste 3 års performance. Det højeste antal stjerner er fem. Afdelinger med mindre end 3 års historik modtager ikke stjerner. Ovennævnte stjerner er pr. 31. maj 2018. Historiske afkast er ikke garanti for fremtidige afkast.

  

Investering i PFA Invest er for alle

Uanset bank- eller pensionsforhold er det muligt at investere i PFA Invest. Hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om dine muligheder, så klik nedenfor.