Gør din virksomhed til en god investering

Bliv kontaktet af en investeringsrådgiver

Invester i en afdeling skræddersyet til Virksomhedsskatteordningen

Har du personligt ejet en erhvervsvirksomhed, så kan du investere under Virksomhedsskatteordningen (VSO) – og blive en del af et stærkt investeringsfællesskab. Afdelingen Balance Akkumulerende er skræddersyet til de specielle skatteforhold, der gælder for VSO. Den er bl.a. akkumulerende, hvilket betyder, at afkast bliver geninvesteret i afdelingen, uden at du behøver at gøre noget. Når du har brug for likviditet, kan du sælge investeringsbeviser, som det passer dig. Afdelingen kan også anvendes til pensions- og selskabsmidler.

 
Læs mere om beskatning her >

Hvem er PFA Invest?

PFA Invest er en dansk investeringsforening med en bred vifte af investeringsmuligheder og en målsætning om at levere det højeste afkast i forhold til din personlige risikovilje og være blandt de billigste målt på løbende omkostninger, som en Morningstar analyse fra juni 2019 også viser.

 

Ranglister over danske investeringsforeninger

Retailfonde aktuelt i live - Lilgevægtet Overall Morningstar Rating

       

Retailfonde

AUM vægtet omkostningsprocent

Kilde: Morningstar analyse med data fra 30. august 2019

PFA Invest øvrige investeringsafdelinger

  
Morningstar tildeler stjerner ud fra seneste 3 års performance. Det højeste antal stjerner er fem. Afdelinger med mindre end 3 års historik modtager ikke stjerner. Ovennævnte stjerner er pr. 31. oktober 2019. Historiske afkast er ikke garanti for fremtidige afkast.

Alternativer dækker over en bred kategori af aktiver.
Det kan b.la. være unoterede aktier og obligationer, herunder også unoterede aktier og obligationer med en eksponering mod ejendomme.

Investering i PFA Invest er for alle

Uanset bank- eller pensionsforhold er det muligt at investere i PFA Invest. Hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om dine muligheder, så klik nedenfor.